Helt rått i Gøteborg!

Bokstavelig talt! Fotograf Anna-Ma  og jeg har nemlig fått smake gourmet-raw rood servert med de lekreste nordiske råvarer – og vi verken kan, eller vil, si noe annet enn at vi elsket det! Faktisk så mye at Anna-Ma heretter vurderer varme bad med egg på badedraktlomma i Brimer-stampen for å få til den silkeaktige konsistensen til Onsen-egg. Slik de japanske kvinnene gjorde i gamle dager da de tok seg lange bad før de spiste eggene til lunsj.

Hege har (dels på grunn av beslutningsvegring, dels på grunn av omvendt matvegring) ingen favoritter, men vil trekke fram seirygg, stekt smør, Kanold-sjokolade, Aldardo-pasta, fransk rødvin, sake, dumplings, hamachi, norsk helleflyndre, Lisas eplepai med is, lakrispulver, juiceshots og rå biff fra gressetende okse som noen av sine mest minneverdige øyeblikk.

Det har, som dere forstår, dreid seg mye om MAT på turen vår, og i de kommende ukene skal vi jobbe med å få dette omgjort til…vel, eh, matnyttige reportasjer. Vi har også besøkt to svært fargerike bloggere som vi gleder oss til å vise hjemmene til!

Enn så lenge kan DU også få en smak av Gøteborg her!:

http://www.goteborg.com/Ata/Fiskekrogens-halstrade-torsk/

Inntil videre: SPIS, ELSK, LEV!

Kort oppsummering:

Heges…

Høydare: Det egyptiske sengetøyet fra Mille Notti på Hotel Flora.

Lavmål: Alle parkeringsbøtene og økologisk vin.

 

Anna-Mas…

Høydare: Onsen-egg og burlesquehatten på Prickig Katt. Samt In-Ex kunstsjappe.

Lavmål: Å finne den jævla bilnøkkelen hele tiden!

UtstillingsdukkerHatter og solbriller og burlesque på Prickig katt.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s